• 1404/01/28 - 08:28
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر جعفری در اولین دوره آموزشی و توان‌افزایی رابطین برنامه‌ریزی عملیاتی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور عنوان کرد؛

برنامه‌ریزی نیازمند زبان مشترک، تفکر سیستمی و آموزش مستمر است

دکتر جعفری رئیس موسسه توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت کشور، در جمع رابطین برنامه‌ریزی عملیاتی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بر ضرورت ارتقای نگرش سیستمی، بازتعریف نقش‌ها، و آموزش به‌عنوان مهم‌ترین راهکار توسعه تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر جعفری، رئیس موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران (معتمد)، در جریان برگزاری اولین دوره آموزشی و توان‌افزایی رابطین برنامه‌ریزی عملیاتی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، بر اهمیت نقش و کارکرد افراد در نظام برنامه‌ریزی تأکید کرد.
 
وی با بیان اینکه "هر نقشی، کارکرد خاص خود را تعریف می‌کند"، تصریح کرد: «نمی‌توان انتظار عملکرد مشخص داشت، بی‌آنکه نقش‌ها به درستی طراحی و تفکیک شده باشند. کارکرد هر بخش در نظام سلامت باید متناسب با نقشی باشد که برای آن تعیین شده است.»
 
رئیس موسسه معتمد با تأکید بر ضرورت "نگاه سیستمی" در برنامه‌ریزی گفت: «رابطین برنامه‌ریزی باید به عنوان پیشرانان تفکر سیستمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایفای نقش کنند. مفاهیم باید برای ما روشن، مشترک و کاربردی باشند. آموزش نیز مهم‌ترین و اولین، دومین و سومین راه توسعه است.»
 
او افزود: «توانایی خالی کردن ذهن، یادگیری عمیق، ایجاد زبان مشترک و طبقه‌بندی دقیق شاخص‌ها در رویکرد سیستمی بسیار اهمیت دارد و نمی‌توان تنها با نگاه بخشی و بدون تعیین فرآیند، انتظار تحقق خروجی‌های مؤثر را داشت.»
 
این دوره آموزشی ۳ روزه توسط دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران (معتمد) و موسسه ملی تحقیقات سلامت طراحی و اجرا شده و در محل دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13180
کلمات کلیدی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: