• 1404/08/06 - 07:51
  • - تعداد بازدید: 1
  • - تعداد بازدیدکننده: 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مهندس موهبتی در جلسه پرسش و پاسخ با کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل تاکید کرد؛

با اصالت دادن به سرمایه انسانی می‌توان از مشکلات عبور کرد/ حوزه سلامت یکی از ارکان اصلی حکمرانی در همه کشورهاست

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در جمع کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل با تأکید بر ضرورت توجه به سرمایه انسانی، گفت: سلامت و امنیت دو نعمت بزرگ الهی‌اند که تا زمانی که از دست نروند قدرشان دانسته نمی‌شود و باید با اصالت دادن به نیروی انسانی، زمینه تحول و پیشرفت را در نظام سلامت فراهم کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مهندس طاهر موهبتی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت امروز ـ ۵ مهرماه ـ در سفر به شهرستان زابل و در جلسه پرسش و پاسخ با کارکنان دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان، ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار، گفت: حوزه سلامت یکی از ارکان اصلی حکمرانی در همه کشورهاست و هر اندازه به این حوزه توجه بیشتری شود، کارآمدی نظام حکمرانی افزایش خواهد یافت.

 
وی افزود: سلامتی و امنیت دو نعمت مجهول هستند که تا زمانی که دچار مخاطره نشوند، ارزش واقعی آنها درک نمی‌شود. اگر اصالت به سرمایه انسانی داده شود، بسیاری از مشکلات موجود در نظام سلامت و سایر بخش‌ها قابل حل است.
 
مهندس موهبتی با اشاره به اینکه فقدان گفتمان یکی از مشکلات مهم در سطوح مختلف اجتماعی و سازمانی است، گفت: در سفرهای استانی تلاش داریم تا با همکاران دیدار و گفت‌وگو داشته باشیم، زیرا گفت‌وگو راهکار رفع بسیاری از مشکلات و ایجاد همدلی است.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اظهار داشت: در کشورهای توسعه‌یافته، سرمایه انسانی مسئول تولید بیش از ۸۳ درصد از ثروت ملی است، زیرا در این کشورها انسان در مرکز سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها قرار دارد. برای تبدیل نیروی انسانی به سرمایه انسانیِ مولد، باید اقتضائات و الزامات آن مانند کرامت و معیشت رعایت شود؛ چرا که فردی که معیشتش در مخاطره است، نمی‌تواند کار مؤثر و سودمندی ارائه دهد.
 
وی تصریح کرد: اگر اولویت ما نیروی انسانی باشد، سایر امور از جمله تجهیزات و پروژه‌های عمرانی در جایگاه بعدی قرار می‌گیرند. توجه به نیروی انسانی موجب افزایش تعلق سازمانی و انگیزه در مجموعه می‌شود.
 
موهبتی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه رفاه کارکنان افزود: اقدامات رفاهی خوبی با الگوسازی در ستاد وزارت بهداشت آغاز شده که در حال گسترش در برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی است که ادامه این مسیر نیاز به تقدیر از دانشگاه‌های پیشرو دارد.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درباره وضعیت پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان نیز اظهار کرد: موضوع فوق‌العاده خاص برای همه کارکنان دولت در مسیر بررسی و تصویب است.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 14809
کلمات کلیدی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: