• 1404/05/15 - 07:26
  • - تعداد بازدید: 15
  • - تعداد بازدیدکننده: 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در حضور سرزده دکتر شمس در جمع پایش‌گران قطب ۱ و بازدید از امکانات و پروژه‌های رفاهی دانشگاه علوم پزشکی گلستان عنوان شد:

تأکید بر همفکری خبرگان دانشگاهی و مدیران اجرایی و ارتقای خدمات رفاهی در نظام سلامت

دکتر شمس با حضور سرزده در جمع پایش‌گران دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب یک کشور در گرگان، بر اهمیت تعامل دانشگاهیان و مدیران اجرایی برای ارتقای نظام اداری و رفاهی تأکید کرد و از برنامه‌های رفاهی اجراشده به مناسبت اعیاد قربان و غدیر قدردانی نمود.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر شمس، مدیرکل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت، با حضور سرزده در دانشگاه علوم پزشکی گلستان، در جریان روند پایش دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب یک کشور قرار گرفت و از برخی پروژه‌ها و فضاهای رفاهی بازدید کرد.

 
وی در این بازدید، با اشاره به لزوم بازنگری مداوم در فرآیندهای اجرایی، اظهار داشت: «لازم است فرآیندها به‌صورت مستمر اصلاح و ارتقا یابند. این امر نیازمند همفکری و تعامل میان خبرگان دانشگاهی و مدیران اجرایی است. امیدواریم نتایج این هم‌اندیشی‌ها در ارزیابی‌های کشوری به شکل عملیاتی و مؤثر نمایان شود.»
 
دکتر شمس با تأکید بر ضرورت شناسایی دقیق نقاط قوت، ضعف، تهدیدها و فرصت‌ها در دانشگاه‌ها، افزود: «تبدیل تهدیدها به فرصت و تقویت نقاط مثبت می‌تواند نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا کند.»
 
مدیرکل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت همچنین با قدردانی از اقدامات دانشگاه‌های علوم پزشکی در اجرای برنامه‌های رفاهی به مناسبت اعیاد قربان و غدیر، تصریح کرد: «موضوع معیشت و رفاه کارکنان همواره یکی از اولویت‌های اصلی وزارت بهداشت است. امیدواریم با همکاری سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی، بتوانیم زمینه تقویت هرچه بیشتر این حوزه را فراهم کنیم.»
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 14103
کلمات کلیدی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: